Menangis Saya Membaca Status Encik

Norman Hakim , pelakon yang dikenali ramai dengan lakonan nya dalam rancangan Gerak Khas. Pelakon lelaki yang popular ini seringkali memuatnaik video, gambar bersama keluarga tercinta.

Terbaru, menerusi entri terbaru nya dengan kapsyen yang menyentuh ramai pengikut pengikut laman instagram nya :

Stunned & speechless!Patut la Danish Dania pakai lawa2 masa bawak diorang keluar padahal nak pergi beli barang2 keperluan nak balik asrama kat giant dekat rumah je kot. Lepas tu nak one to one session jap dgn papa la sbb rindu tak dengar kena brainstorm dgn papa la,padahal hari2 kot papa brainstormed masa school holiday ni. Rupanya ada ‘seafood disebalik mee’.Mmg tak dapat ‘hidu’ langsung.Kalau tau dah pakai hensem2 dah

Anyway,terima kasih Allah s.w.t,terima kasih kesayangan Papa semua @memeysuhaiza @abby_abadi112 @jaiezzany @danishhakimofficial @marissadaniaaaaa_ @maria.danisha.hakim @mikayladelishahakim @daiyandayana @danish.edry @ridhuan.kamal @ms.azieah utk kasih sayang ini. Honestly im so touched.Papa sangat2 hargai ingatan & kasih sayang uolls.Infact pagi ni routinely masa jalan kaki dalam hening subuh,air mata papa laju tak henti2 keluar sambil one to one dengan Allah s.w.t mendongak langit papa bersyukur sangat2 dengan nikmatNya.Kerdil sangat rasa diri ni,rasa mcm ulat gonggok bergulung bila dicuit rasa diri ni,tapi tak putus2 nikmat & rahmat yang Dia beri.Semoga kita terus berusaha dan merayu dan istiqomah mengabdikan diri kita semua kepadaNyaSyukur Alhamdulillah terima kasih Ya Allah dariku mewakili keluarga & sahabat2ku yg ada didalam ig & fb ini utk segala nikmat & rahmatMu

Kapsyen yang dikongsi oleh Norman mendapat pelbagai reaksi dan komen, antara yang nya ada juga yang menyatakan dirinya menangis sewaktu membaca status ini.

Menangis saya membaca status encik. Doakan agar keluarga saya juga bahagia. Doakan hati saya dijaga Allah. Semoga terus bahagia dan memberikan harapan pada yg membaca.

Jom Lihat Video yang Dikongsi oleh Norman dibawah:

Allhamdulillah…semoge Family besar nie sentiase diberkati dari Allah swt – netizen

Happy birthday n happy new year. Doa dilimpahi rezeki, kebahagiaan, kasih sayang dan dalam lindungan Allah. – netizen

Hepi beday @normanhakim_786 .. Semoga terus berjaya menjadi khalifah utk ank2 & fmly besarmu .. Dan teruskan baktimu kpd kedua org tua dikkk… tahniah

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @AisVanila

Sumber : IG normanhakim

Hantar Komen